28 Haziran 2012 Perşembe

Yalanci Tavuk Gogsu

İste Bir sutlu tatli hastasi olarak en cok bayildigim tatlilardan biri... Sutlu tatlilardaki puf nokta hic usenmeden uzun uzun cirpmak... Oyle degistiriyorki tadini... Hic usenmeyjn uzun uzun cirpin tatlinizi.. Bu tatliyi annem cok guzel yapiyor, ben de ondan ogrendim tam olcusunu, guzel oluyor mutlaka deneyin derim..

Yalanci tavuk gogsu

3 corba kasigi tereyag
4 ufak kahve fincani un
2 litre sut
2,5 bardak seker
1 paket vanilya

* tereyagi eritip unu ekleyin ve guzelce kavurun
*un pembelesmeye baslayinca sutu ekleyip surekli karistirin
*sekerini de koyun
* kaynamasina yakin vanilyayi da ekleyip kaynayinca altini kapatin
* son olarak uzun uzun cirpip kaselere koyun
*soguyunca servise hazir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder